29. srpna 2008

Jedem


Tak a je to tady. Obávaný okamžik právě nastal. Mnozí určitě nevěřícně kroutí hlavou, jiní, ne až tak dobře mé osoby znalí nechápavě čtou se zaujetím dál! Je téměř jisté (pokud si nespletu terminál nebo nezapomenu letenku), že si splním další z mnoha mých naivních snů. Od 17.9 by se totiž Austrálie měla stát na delší dobu mým druhým domovem.

Mám v plánu spoustu věcí, mimojiné i to, že bych chtěl u protinožců na internetu trávit mnohem méně času (už tak si budu muset hodiny volat přes skype s Lenkou :-D) než doma - tzv. odvykací kůra (čti, žádný youngprimitiv, nyx atp.) a proto bych nerad denně rozesílal desítky mailů rodičům, přítelkyni, babičkám, tetám a strejdům, postpubertálním bratrancům, potencionálním fanynkám, milenkám, spolužákům a kamarádům. Z tohoto prostého důvodu jsem se rozhodl založit si blog. Měly by zde často přibývat úchvatné scenérie tamní fauny a flóry (víme jak to chodí v centru Sydney), pikantní články z mého soukromí, každodenní strasti spojené s pobytem u klokanů a především pozitivní informace vedoucí k plnému duševnímu uspokojení mých blízkých - nebojte zvládnu to.

Mnozí z Vás pořád ještě asi netuší o co jde, ale další podrobnosti na sebe určitě nenechají dlouho čekat a dozvíte se je v příštím updatu.

Také jste si již určitě všimli problikávajících fotografií vedle článku. Zatím se můžete kochat prosperující hlemýždí farmou (pro zvědavce je to nakonec opravdu Achatina fullica neboli Oblovka velká), kterou jsem s velkým nadšením zdědil po Arthurově imigraci do Kanady. Budu se ji muset však před odletem nějakým způsobem "zbavit" a zanedlouho by se tam měly objevit fotky z Austrálie. Takže tak.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

tam zapomenes ze je nejaky internet voe . .zadny strach

Vašucek řekl(a)...

V to doufám ;)

Anonymní řekl(a)...

zdarec, prave jsem na nyxu narazil na tvuj blog a pridavam si ho do rss a budu sledovat. australii planujeme taky, ale zatim neni jasne kdy a za jakych okolnosti... proste nevime. snad nam tve postrehy pomuzou se rozhoupat. drzim palce. hawran