14. března 2009

Pár hodin před cestováním a večeře u Korejců


Tak je to tady. Zkoušky mám zdárně za sebou (po gramatické části jsem se rozloučil s dobrým výsledkem), jsem sbalen a ráno vyrážím. Posledních pár dnů bylo poměrně hektických, dříve zmíněnou pastu a opalovací krém jsem si nestihl koupit, ale to se vyřeší za provozu. Máslo z lednice podaruju Minsovi, zbytek sýra Alexovi a nic mi nebrání ráno opustit velkoměsto, jež mi bylo do teď australským domovem.

Ve čtvrtek se semnou chtěli spolubydlící rozloučit ve velkém stylu a tak jsme jako už tradičně (minule s Timem) vyrazili do restaurace. Mé přání bylo jíst něco netypického. Ellia navrhla nejlepší korejskou restauraci v Sydney. Slavná je tak, že jsme si třičtvrtěhodinové (ano čtete správně) čekání na volný stůl zpříjemnili sklenkou vína v protějším klubu. Nechal jsem tam sice jmění, jak se na poslední večeři sluší a patří, ale jednoznačně to byla nejlepší zkušenost co jsem tady měl. Zjistil jsem, že jíst pomocí hůlek je luxusně pohodlné a korejské jídlo chutná lépe než vypadá. Nebýt těch čili papriček všude okolo a následné půlminutové nemožnosti dýchat.



Příjemné to zakončení. Tož se doma držte, myslete na mě semtam a snad se po cestě odněkud ozvu. Jednou týdně tady můžete kliknout.

Cu mates.

7 komentářů:

  1. zdar Vašku, i když vím že to teĎ nepřečteš,tak ti přeji šťastnou cestu :) užij si to...tuto část tvého pobytu ti hodně závidím :)) Honza K.

    OdpovědětVymazat
  2. Vasku!

    Souhlasim s Honzou!
    Hodne stesti, kluku usata!

    Uvidime se brzy!

    Arthur

    OdpovědětVymazat
  3. Václave, :-)

    užij si krásné léto strávené cestováním po daleké zemi, o které se nám jen zdá. Nezapomeň a neztrať foťák ani sebe a POŘÁDNĚ SI TO UŽIJ! Je to třešnička na dortu nádherného dobrodružství, tak si to fakticky vychutnej!

    My už se těšíme jak na kratičké zprávy třeba z cesty, tak i na fotky a tvé vyprávění po návratu, které určitě bude... (doufám!)

    Hezkou a šťastnou cestu

    Čau kámo

    OdpovědětVymazat
  4. čus Vašoune!!
    přeju, jako všichni, šťastnou cestu! pořádně si to užij, a dávej na sebe pozor! jinak se tady Lenka asi zblázní:) už se těším, až dojedeš:)pa
    wewerus

    OdpovědětVymazat
  5. cusek,
    tyo tak jak prijedes,koupime hulky,udelame nejake jidlo a naucis nas jist hulkama LUXUSNE POHODLNE...si to totiz neumim predstavit...nic lepsiho nez vidlicku na vychutnani jidla, si neumim predstavit :)

    doufam ze se mas porad skvele a ze se aspon z poloviny na nas tesis,tak jako my na tebe :)

    cusky barly

    PS:ale uteklo to jako blaaaazen

    OdpovědětVymazat
  6. Dekuji vsem ;] Vasek

    OdpovědětVymazat
  7. Dekuji vsem ;] Vasek

    OdpovědětVymazat