15. února 2009

Balení na školní výlet a STAFF


Tak se tady až do středy neukážu a vlastně nikde. Zasvěcení tomu říkají bezinternetová zóna. Sbalím se (nechápu jak jsem zlenivěl, dva roky zpátky bych se na třídenní výlet balil čtyři dny předem) a za hodinu vyrážím na Central station, kde máme sraz. Jedeme totiž na školní výlet. Školní se jmenuje spíše jen proto, že tam jedeme jako třída, jinak to máme kompletně v režii. Místo, aktivity, dopravu. Nakonec to dopadlo tak, že jsme bookli velký rodinný dům na dvě noci na jíhu východního pobřeží u Jervis bay a dnes by nás měl učitel Hans vyzvednout malým vanem pro 13 lidí (doufám, že to sehnal). Má urputná snaha prosadit stanování v nějaké odlehlejší oblasti se nesetkala ze stran spolužáků a Hanse s moc velkým pochopením - bohužel. Ale i tak to vypadá na tři fajn dny už jen proto, že s sebou beru kanaďana Alexe, který se mě včera ve vířivce zeptal, jestli nemáme ještě místo, že by rád něco poznal a viděl.

No a z poslední doby toho moc nemám, pořád se učím nebo pracuju. Takže je na místě dlouho slibovaná fotka v tričku STAFF.



Tak se mějte a za pár dní se snad můžete těšit na nějaké fotky.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Vasku!

Hodne stesti na ceste...takze nas skype budeme muset "postpone till other date"
Nevedel jsem, ze vyrazite tak brzy!!

Na fotce konecne vypadas trosku prismahly!

Arthur

Anonymní řekl(a)...

Hehe to triko ti sluší, kocourku:D
Tak to tam na výletě pořádně rozjeď a užíj si to...

Svíďa

Anonymní řekl(a)...

hoj AAAAhoj,
dneska jsem mela moznost zbastit par dalsich (starsich) prispevku a docela jsem se pobavila (pri popisovani noveho bydleni) a uz se tesim na dalsi,jelikoz me tedko bricho nahani hladem a skola nahani muj cas,musim bezet.
Doufam ze se mas porad skvele!!!

zas brzy AOJ
barly