12. dubna 2009

Pár hodin před odletem domů


Nevěřím tomu, že to píšu, ale tohle je můj poslední update z Austrálie. Před pár hodinama jsem úspěšně přistál v Sydney a pár minut na to jsem si pochutnával na přichystané věčeři s radostnýma spolubydlícíma, ktěří mě přivítali s otevřenou náručí.

Sbalím si svých pět švestek (chápej - nevím kde těch 30kg narvu) a za necelý den vzlétnu směr HongKong. Zatímco u nás budou všichni koledovat vajíčka, já budu vyřizovat nějaké věci ohledně daní, utratím poslední peníze a se všema se rozloučím.

Měsíc cestování byl náročný. Spaní v buse, nabitý program a jen pár hodin mezi přestupy mi daly zabrat (fakt jsem stíhoval ať mi to jako neuletí). Letadlem, jachtou, autem, busem, vlakem a pěšky jsem urazil více než 12 000km. Taky každý den s novýma lidma a stále se opakujícím "Hi I am Vašek...eh? Va what?...V-a-š-e-k", bylo únavné. Nemůžu za to, že angláni nemají Š (jako Fucklove jsem se přestal představovat po prvním týdnu a neustálém výsměchu). Hold to opravdu nemám lehké.

Uploadnul jsem pár fotek na ukázku. Pořád přemýšlím jestli na net v budoucnu nahodím všechno nebo ne. To aby jste se měli na co těšit. Takže zatím malá ochutnávka a nějaké promítání doufám bude. Zážitků a fotek je hodně.












Nějaké statistiky a srhnutí snad až z ČR. Nerad předbíhám a zatím jsem pořád tady. Kdo ví, možná zítra zjistím, že mi propadlo vízum :-D. Tož mi popřejte šťastný let a snad brzy naviděnou.

1 komentář:

  1. I kus!

    Uz zitra doma? Mel jsem to o tyden popletene, clovece!!

    Austarlie je fakt exoticka! Fotky nadherne!

    Vasku, stasnou cestu domu, pozdravuj Hongkong a pak i za mne vsechny doma!

    Tesim se na Tebe!

    Arthur

    OdpovědětVymazat